Ποιοι Είμαστε

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση με κύριο τομέα απασχόλησης το εμπόριο αμνοεριφίων και αιγοπροβάτων εντός και εκτός του νησιού.

Επικοινωνηστε Μαζι μας

Η ιστορία μας

Η πορεία μας ξεκινά πολύ πριν το 1980 από το Σκουταρο, παραδοσιακό χωριό της Λέσβου. Οικογενειακή επιχείρηση με κύριο τομέα απασχόλησης το εμπόριο αμνοεριφίων και αιγοπροβάτων εντός και εκτός του νησιού.

Εκεί γεννήθηκε η ιδέα, από τον παππου Δημήτρη, και μαζί με την εμπειρία το μεράκι και την θέληση για εξέλιξη  αργότερα με τη βοήθεια των παιδιών του το 1988 εγκαινιάστηκε το παραδοσιακό κρεοπωλείο στη πλατεία της καλλονής.

Με γνώμονα πάντα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και με διαρκή αναβάθμιση των προϊόντων οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν, η εμπιστοσύνη και  η  εκτίμηση των πελατών  μεγάλωνε καθημερινά και  έτσι  περίπου το 2003.

Η οικογένεια ξεκινα μια πρότυπη μονάδα επεξεργασίας  και τυποποίησης κρεάτων με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών τις αγοράς σε κατανάλωση ποιοτικών προϊόντων.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες και στη συνεχή αναζήτηση της επιλεγμένης ποιότητας, η εταιρεία  ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, κυριαρχεί στον κλάδο της Εμπορίας & Επεξεργασίας Κρεάτων πλέον των 20 ετών.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Γιατί Εμάς

Με έγκυρες πιστοποιήσεις έλεγχου των κανόνων υγιεινής και τυποποίησης, παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα αποτελεί πλέων την σίγουρη επιλογή επιτυχίας για τους πελάτες μας.

Η εντατική προσπάθεια, η μεθοδική δουλειά και η αφοσίωση στους στόχους, μας έχουν τοποθέτηση στις πρώτες θέσεις του κλάδου με σημαντικές επιτυχίες.

Η πολυετή εμπειρία στο χώρο, η συνεχόμενη κατάρτιση του προσωπικού, η έγκυρη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες μας, καθώς και η μεγάλη γκάμα εξαιρετικών ποιοτικών προϊόντων με παράδοση στο χώρο σας, είναι μερικά από τα οφέλη που αναδεικνύουν την σωστή επιλογή.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Εμπειρία και Υπηρεσίες

Το προσωπικό της εταιρείας ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτό που κάνει. Τα άτομα που το απαρτίζουν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα ώστε με ταχύτητα και συνέπεια να καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινής ζήτησης.

Απαιτήσεις Αγοράς

Η εταιρεία αναγνωρίζει την επιτακτική ανάγκη της εποχής για συνεπείς και έγκυρες συνεργασίες.

 

Αλυσίδες Supermarket

Μεγάλες αλύσίδες super market μας εμπιστεύονται για την καλύτερη ποιότητα των προιόντων μας.

 

 

Λιανικό Εμπόριο

Η εταιρεία μας σαν στόχο της έχει θέσει μόνο την κορυφή, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, που επιμελώς φροντίζει να ικανοποιεί.

Χονδρικό Εμπόριο

Η εταιρεία ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, τροφοδοτεί ξενοδοχειακές μονάδες, μονάδες μαζικής εστίασης, αλυσίδες SuperMarket.

Προσωπικό με Εμπειρία και Εξειδίκευση

Το προσωπικό της εταιρείας ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτό που κάνει.

ΠΕΛΑΤΕΣ

AWARDS

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ